Onni

Производ за најмалите, направен 100% од пченка, со форма прилагодена за детско раче. Не содржи шеќер, не содржи сол и нема вештачки бои и конзерванси! 

Onni

Производ за најмалите, направен 100% од пченка, со форма прилагодена за детско раче. Не содржи шеќер, не содржи сол и нема вештачки бои и конзерванси! 

Magnus Softy

со вкус на пченка

Magnus Softy со вкус на пченка е производ кој не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Нов вкус за нови грицкачи и нови доживувања.

Magnus Softy

со вкус на путер

Новиот Magnus Softy со вкус на путер не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Уживајте додека го грицкате нашиот нов вкус на Маgnus.

Стоби Флипс

Стоби Флипс е производ со врвен квалитет, создаден преку совршен спој на пченкарен гриз, со прелив од мелена кикирика, сончогледово масло, сол и многу љубов.

GRITZ

Переци

Нови солени переци од Витаминка, вкусни за грицкање за сите возрасти во најразлични ситуации.

Стоби Магнус

Hot & Spicy

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во пикантно (луто) издание! Стоби Магнус- голем и лут флипс со збогатен вкус од 30% кикирики

GRITZ

соленки

Нови солени стапчиња од Витаминка, вкусни за грицкање за сите возрасти во најразлични ситуации.

Стоби Магнус

Extra Hot

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во екстра луто издание!

Стоби Флипс

co вкус на пица

СтобиФлипс со вкус на пица е производ со врвен квалитет, создаден како спој на традиционалниот впечатлив вкус на СтобиФлипс и модерниот шмек на вкусната пица. 

Стоби Флипс

со вкус на сирење

Стоби Флипс со вкус на сирење е производ со врвен квалитет, создаден како спој на впечатливиот оригинален вкус на Стоби Флипс, зачинет со неодолив вкус на најдоброто сирење. 

Бонитас

Tortilla

Нови членови на Бонитас – Bonitas Tortilla и Bonitas Tortilla Extra Hot. Тортиља чипсот е на база на пелети од пченка.

Бонитас

Tortilla Extra Hot

Нови членови на Бонитас – Bonitas Tortilla и Bonitas Tortilla Extra Hot. Тортиља чипсот е на база на пелети од пченка.

Стоби Стикс

со вкус на кечап

Стоби Стикс со вкус на кечап ви го нудат задоволството на добро познатиот вкус, поддржан со докажаниот квалитет и традиција во изработка на високо квалитетни производи на Витаминка.