Përzierje

Përzierja e përsosur e erëzave për çdo ngrënie, të cilën preferohet ta keni.

Shafrani

Njëra nga erëzat më të shëndetshme që e pasuron çdo ngrënie me shije të vetme.

Кerri

Кerri është pjesë përbërëse e çdo kuzhine moderne.

Erëza për mish pule

Shija e mishit të mirë të pulës më tepër varet nga erëzat që janë përdorur në përgatitjen e tij.

Kripa e detit

Çdo herë mundësoni sallatën më të shijshme të përgatitur me kripë të trashë të detit.

Erëza për patate të skuqura

Nëse ndonjëherë jeni pyetur përse patatet në restorante janë më të shijshme se tuajat të përgatitura në shtëpi, atëherë më në fund e keni përgjigjen.

Erëza për grill

Shkëlqeni në çdo piknik me grillin më të mirë që miqtë tuaj ndonjëherë e kanë shijuar.

Rigon

Erëza e paevitueshme në kuzhinën mediterane.

Piperi i bardhë

Nëse doni të përgatitni pure të përsosur, apo krem- supë, atëherë preferohet të përdorni piper të bardhë, edhe atë pasi që ta përgatitni ngrënien.

Piperi i zi

Adhuruesit e shijes pikante çdo herë parapëlqejnë piper të zi në çdo ngrënie – dhe me të drejtë.

Sheqer i kafenjtë dhe Stev

Sheqeri i kafenjtë me ëmbëltuesin natyral stevia të Vitaminkës është ideal për ushqim dietë. Rekomandohet për zvogëlim të peshës trupore, mbajtjen e figurës elegante dhe për të gjithë ata që mbajnë një mënyrë të shëndetshme të jetës.

Piper i zi

(kokrra)

Piperi i zi në kokrra i Vitaminkës është përbërës i pashmangshëm gjatë përgatitjes së sallatave, supave dhe shumë ushqimeve të tjera.

Supë viçi

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Piper i zi

(i bluar)

Për të përgatitur ushqime të shijshme ju nevojiten përbërës kualitativ dhe natyral të cilit do ta pasurojnë shijen, prandaj mos harroni të hidhni Piper të zi të bluar të Vitaminka Prilep në ushqimet tuaja!

Dafinka

Dafinka është erzë universale dhe përdoret për përmirësimin e shijes së të gjitha llojeve të ushqimeve pa marrë parasysh se a përmbajnë mish ose jo.

Topster

salcë çokollate

Salca prej çokollate Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madhe të desertëve.

Shllag

krem vanilje

Shllag kremin e vaniljes përdoreni për të dekoruar tortat, sallatat me fruta dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj  dhe atje ku dëshironi të shtoni shijen e veçantë të vaniljes.

Supë perimesh

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Pluhur

për pjekje

Për brumëra edhe më të shijshme në tryezën tuaj përdorni Pluhurin për pjekje të Vitaminka Prilep!

Topster

luleshtrydhe

Salca prej luleshtrydhe Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Shllag

krem çokollate

Shllag kremin e çokollatës përdoreni për të dekoruar tortat, ëmbëlsirat dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj  dhe atje ku dëshironi të shtoni shijen e veçantë të çokollatës.

Supë pule

me pasta

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Limontoz

Prodhimet në pluhur të Vitaminkës janë përbërës të nevojshëm gjatë përgatitjes së një numri të madh të ushqimeve dhe desertëve.

Topster

karamele

Salca prej karamele Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Shllag

penë

Shllag penën dhe kremin përdoreni për të dekoruar tortat, sallatat me fruta dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj.

Sheqer

vanilje

Për shije të përkryer të tortave dhe ëmbëlsirave tuaja, pasurojini të njëjtat me Sheqerin e vaniljes së Vitaminka Prilep dhe i njëjti do të japë notë të lehtë ekzotike me kualitet dhe shije të jashtëzakonshme që të mbetet në mëndje!

Krem supë pule

me mish

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Panko

Për freski dhe butësi të bukës dhe brumërave, për kohëzgjatje më të madhe dhe për përmirësimin e pamjes dhe shijes së tyre.

Krem supë

domatesh

Supat e Vitaminkës paraqesin sinonim për kualitet dhe janë pranuar si të tilla jo vetëm në vendin tonë por edhe në botë.

Kanellë (e bluar)

Për ushqime edhe më të shijshme në tryezën tuaj, shtoni kanellë të bluar të Vitaminkës.

Miell

kokosi

Shtoni delikatesë tropikale në tortat dhe ëmbëlsirat tuaja me Miellin e koksit të Vitaminkës!

Sodë buke

Soda e bukës në variant pluhur, prodhuar sipas standardeve të larta të Vitaminkës, është prodhim me kualitet të lartë, i bërë nga përbërësit më të mirë dhe vjen në një paketim praktik për përdorim të thjeshtë!

Krem supa

me bizele dhe proshutë

Krem supa maqedonase me bizele dhe proshutë është për të gjithë ata që dëshirojnë ta pasurojnë tryezën e tyre me supë të veçantë dhe të ndjejnë kënaqësi në të njëjtën.

Sheqer

në pluhur

Pasuroni shijen e tortave dhe ëmbëlsirave tuaja me sheqerin në pluhur të Vitamnika Prilep!

Pure

patatesh

Pasuroni tryezën tuaj me drekë të shijshme të përgatitur nga Pure patatesh të Vitaminkës!

Kakao

Në ditët e ftohta të dimrit, përgatitni kakao të ngrohtë origjinale nga Kakao pluhuri i Vitaminkës ose për torta dhe ëmbëlsira të shijshme në tryezën festive!

Stevia

Stevia është ëmbëlsues i prejardhjes natyrale.