Sintagma

Krem lajthish

Sintagma me krem lajthish është për të gjitha gjeneratat që dëshirojnë shije klasike të lajthisë.

Sirius

me krem kokosi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi për gjithë adhuruesit e shijes së kokosit.

Risko

Kakao çokollata me oriz është një nga prodhimet më të reja në paletën tonë.
Risko është desert çokollate që ju jep kënaqësi të veçantë adhuruesve të prodhimeve të ëmbla.

Vezë gazmore

Tradita, dashuria dhe shkathtësia i modelojnë prodhimet prej çokollate të Vitaminkës. “Vezët gazmore” prej çokollate të mbushura me masë lajthish janë çdo herë aty që të gëzojnë më të afërmit tuaj me shijen e tyre të rafinuar si dhe të sjellin buzëqeshje në fytyrat e tyre.

Sirius

krem karamele

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem karamele.

Sintagma

Krem i bardhë qumështi

Nëse keni varësi të vërtetë nga çokollata dhe qumështi atëherë Sintagma e mbushur me krem të bardhë qumështi është zgjidhje e vërtetë për ju.

Luna çokollatë qumështi

me krem lajthish

Luna çokollata me krem lajthish paraqet zgjidhje të përkryer për adhuruesit e çokollatave me qumësht me cilësi të lartë, por edhe me dizajn të shkëlqyer të ambalazhit! Ndjeni bashkimin e shkëlqyer të çokollatës cilësore dhe kremit të lajthive që shkrihet në gojë!

Sirius

Krem lajthish

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem lajthish, rekomandohet veçanërisht për adhuruesit e shijes klasike të lajthisë.

Sirius

Lajthi me krispi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem me shije lajthish dhe kokrra të thata orizi.

DIET

Çokollatë e zezë

Ndjeni përfitimet e çokollatës së zezë, e cila jo vetëm që ofron shije të shkëlqyer, por edhe ndikon pozitivisht në shëndetin tuaj.

Luna kakao çokollatë

me qumësht

Provojeni shijen e përkryer të çokollatës së vërtetë prej qumështi! Luna kakao çokollata me qumësht do t’i zgjojë shqisat tuaja për shije të rafinuar me bashkimin ideal të shijes dinamike të kakaos cilësore si dhe notës xhentile të qumështit cilësor të zgjedhur me kujdes!

Sirius

Krem kokosi me krispi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi dhe kokrra të thata orizi.

My chokos

My chokos – vezë prej çokollate të mbushura me krem qumështi dhe krispi 120 gr.

Praline

miks

Çokollatë qumështi 60%, krem qumështi 40% (sheqer, vaj bimor (palme), hirrë në pluhur 16%, qumësht i skremuar në pluhur 12%, yndyrë qumështi 2%, emulgator: sojë lecitinë, aromë vanilje).