Чоколадни морски школки

Original

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки. 

ЧОКОЛАДНИ МОРСКИ ШКОЛКИ

ALMOND

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки. 

Синтагма

крем лешник

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

СИРИУС

СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

Риско

млечно чоколадо

Млечното чоколадо со ориз Риско е вкусен и крцкав чоколаден десерт наменет за сите љубители на благите производи.

ЛУНА МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО

Луна млечната чоколада е омилен вкус за сите генерациии. Вкусот е неповторлив, а потекнува од идеалната комбинација на млеко и какао.

ВЕСЕЛИ ЈАЈЦА

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. 

Риско

млечна какао табла

Млечната какао табла со ориз Риско е вкусен и крцкав чоколаден десерт наменет за сите љубители на благите производи.

Чоколадни морски школки

Dark

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки – Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки. 

Синтагма

млечен бел крем

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од лешник, особено препорачливо за сите оние што го обожаваат класичниот вкусот на лешник.

ПРАЛИНЕ

ЈАГОДА

Ново млечно чоколадо од Витаминка, полнето со јогурт крем со вкус на јагода.

ЛУНА МЛЕЧНА

КАКАО ТАБЛА

Пробајте го совршениот вкус на вистински млечна чоколада! Луна млечната какао табла ќе ги допре вашите сетила за префинет вкус со идеалниот спој на динамичен вкус на квалитетно какао и нежната нота на внимателно избрано квалитетно млеко!

My chokos

My chokos – чоколадни јајца полнети со млечен крем и криспи 120 гр.

СИРИУС

МЛЕЧЕН БЕЛ КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со млечен бел крем.

ПРАЛИНЕ

МИКС

Mлечно чоколадо 60%, млечен крем 40% (шеќер , растителна маст(палма), сурутка во прав 16%, обезмастено млеко во прав 12%, млечна маст 2%, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).

СИНТАГМА

КАКАО КРЕМ ЗА ТОРТИ

Нека вашата торта добие посебен, префинет вкус и шмек со Синтагма какао крем чоколадата за торти. Имајте го секогаш при рака во вашата кујна!